Monday, November 29, 2010

xtaU Nk Bagi TaJuk ape..........

Assalamualaikum semua...
lama aku xupate blog aku nie..
mesti korg sume tertunggu2 kan citer terbaru aku?????
huhuhu

sekarang aku dah kembali untuk menulis blog
rindu rasenye nk tekan2 keypad laptop aku nie haaaa
huhuhu...:)

ramai yang dah tanye aku ble nk update blog nie?
xupdate2 lg
so sorry laaa guy, lately aku bz merehatkan n membesarkan badan laaa
hahahaha:P
nk tambahkan berat badan
maklum laa org ckp aku ni ringan sngt mcm angin
huhu

bukan aku ckp ea tp ade laaa makhluk Allah 2 yg ckp cm 2...
huhuhu.....

sebenarnyee kat sini aku nk share something good newa ngn korg nie
aku harap korg pon sonok dengar cter dai aku nie ea
tpppppppppppppppp,,,,,
bukan cter sal aku nk kawin tau..huhu
mentang2 laaa aku da abez blaja,,,korg nie xbek tau
mse 26 Nov ari 2 kan result aku da kua
dan korg nk tau x???
alhamdudilah untuk sem akhir nie aku dpt resul yg bek
aku lulus sume tp pointer turun laaa dai sem lepas
2 yang aku sedeh snt 2
tp walau ape pon aku tetap bersyukur coz pointer aku still 3.5 above, alhamduillah

aku harap korg, korg pon dapt keputuan yang bek k....
insyallah

k laaaa,,
cm bese
aku xske laaa tulis panjang2 nnt korg boring plak nk bce...
k laaa ea
see u all again..nnt de mse lg aku update lg n gtau korg cter terbaru lg k
sal aku nk kawin ker....huhuh

-wassalam-

3 comments:

  1. akak , lgu blog akak nieh tajuk ape ? best la :)

    ReplyDelete
  2. mia nur iman : lagu cintamu - kump dygta
    t(00ester : aha laaa

    ReplyDelete

Monday, November 29, 2010

xtaU Nk Bagi TaJuk ape..........

Assalamualaikum semua...
lama aku xupate blog aku nie..
mesti korg sume tertunggu2 kan citer terbaru aku?????
huhuhu

sekarang aku dah kembali untuk menulis blog
rindu rasenye nk tekan2 keypad laptop aku nie haaaa
huhuhu...:)

ramai yang dah tanye aku ble nk update blog nie?
xupdate2 lg
so sorry laaa guy, lately aku bz merehatkan n membesarkan badan laaa
hahahaha:P
nk tambahkan berat badan
maklum laa org ckp aku ni ringan sngt mcm angin
huhu

bukan aku ckp ea tp ade laaa makhluk Allah 2 yg ckp cm 2...
huhuhu.....

sebenarnyee kat sini aku nk share something good newa ngn korg nie
aku harap korg pon sonok dengar cter dai aku nie ea
tpppppppppppppppp,,,,,
bukan cter sal aku nk kawin tau..huhu
mentang2 laaa aku da abez blaja,,,korg nie xbek tau
mse 26 Nov ari 2 kan result aku da kua
dan korg nk tau x???
alhamdudilah untuk sem akhir nie aku dpt resul yg bek
aku lulus sume tp pointer turun laaa dai sem lepas
2 yang aku sedeh snt 2
tp walau ape pon aku tetap bersyukur coz pointer aku still 3.5 above, alhamduillah

aku harap korg, korg pon dapt keputuan yang bek k....
insyallah

k laaaa,,
cm bese
aku xske laaa tulis panjang2 nnt korg boring plak nk bce...
k laaa ea
see u all again..nnt de mse lg aku update lg n gtau korg cter terbaru lg k
sal aku nk kawin ker....huhuh

-wassalam-

3 comments:

  1. akak , lgu blog akak nieh tajuk ape ? best la :)

    ReplyDelete
  2. mia nur iman : lagu cintamu - kump dygta
    t(00ester : aha laaa

    ReplyDelete