Thursday, March 31, 2011

"HanYe KamOoo & Aku SelaMenye......"



Salammm.....
lame aku xtulis entry baru kat blog aku nie kan??? maklum laa org da berkerja, so bz sket laaa...hehehhe :P (ayat xleh blaa jer kan??cm bz sngt jer) aku ade story nk share ngn follower aku nie,,, tp kalo yang da tau 2 diam2 suda k...hehhe :P nie berkenaan hati aku da terpaut kat someone...hihi skrg aku da xleh jd cm dlu lg, aku da de someone special.


..so, xleh laaa nk mengaku single lg.... hehehhe :)) actually aku nk cter sket tentang tema majlis pertunangan impian aku aku plan nk wat tema wane pink coz pink kan wane favourite aku dai kecik lg... dai pelamin, baju, hantaran n sume laa aku nk wane pink dlm majlis 2 nnt... minat gler2 laa wane pink, lembut jer cm aku...hahahha :)) tp xtau laa cik syg aku setuju ker x????hahaha tp pape pon aku nk wane pink gak coz majlis 2 kat umah aku nnt bkn umah cik syg...heheheh nie antara pelamin pilihan aku nnt aku da survey2 da ;) nie cantek gak tp kalo wane pink lg cntek kan??? :) nie die mini pelamin wane pink ....cntek kan??smooth jer wane die


untuk baju plak aku ingin nk pkai ala2 jubah arab2 tue xpon simple jer pkai baju kurung moden wane pink mude.... lawa x???? (komen sket)...

jubah Muslimah moden :)
yg nie pon lawa gak kan3???


Untuk hantaran majlis pertunangan nanti plak aku
dan cik syg plan 7 berbalas 9...7 dulung dari pihak cik syg dan 9 dulung dari pihak aku..
dan aku menjangkan tema untuk hantaran aku adalah warne merah jambu dan silver kelabu
cik syg bagi aku wane merah jambu dan aku bg cik s
yg wane silver kelabu
cntek x agak2 korang???
kat sini pon aku sertakan contoh gamba hantaran aku.......

hantaran dari pihak aku untuk cik syg :)


yang ni plak hantaran dai cik syg untuk aku

a
ku n cik syg aku plan nk bertunang pas die blek m'sia nnt tp xtau laaa bese laaa kate org " kte hanye mampu merancang tp Allah yang tentukan semuanyaa" insyallah kalo de jodoh kteorang akan bertunang jugak tp xtau laa bila tarikh keramatnyee korang tunggu je k bila tiba masanyee pasti aku jemput korang sume ke majlis aku nnt :)

ok laa
itu jer cerita aku untuk enrty kali nie...
hope korang sonok n ske dgr story dai aku...
aku harap korang doakan yang terbek untuk aku ea....jmpe lg dlm entry baru aku k...

wassalam


Salam sayang dari aku Ct nur saadah :))


4 comments:

  1. hye dear...
    i dh follow ur blog..
    i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

    still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

    ReplyDelete
  2. wah.., gud2... bila cik abang nk blk mesia ni...?

    ReplyDelete
  3. cntik..semog berkekalan aminn...

    ReplyDelete
  4. fariha : thanx sudi follow blog i yg xseberape nie..heheh

    eda : bln 12 yunk die blek

    eira : thanx dear :))

    ReplyDelete

Thursday, March 31, 2011

"HanYe KamOoo & Aku SelaMenye......"



Salammm.....
lame aku xtulis entry baru kat blog aku nie kan??? maklum laa org da berkerja, so bz sket laaa...hehehhe :P (ayat xleh blaa jer kan??cm bz sngt jer) aku ade story nk share ngn follower aku nie,,, tp kalo yang da tau 2 diam2 suda k...hehhe :P nie berkenaan hati aku da terpaut kat someone...hihi skrg aku da xleh jd cm dlu lg, aku da de someone special.


..so, xleh laaa nk mengaku single lg.... hehehhe :)) actually aku nk cter sket tentang tema majlis pertunangan impian aku aku plan nk wat tema wane pink coz pink kan wane favourite aku dai kecik lg... dai pelamin, baju, hantaran n sume laa aku nk wane pink dlm majlis 2 nnt... minat gler2 laa wane pink, lembut jer cm aku...hahahha :)) tp xtau laa cik syg aku setuju ker x????hahaha tp pape pon aku nk wane pink gak coz majlis 2 kat umah aku nnt bkn umah cik syg...heheheh nie antara pelamin pilihan aku nnt aku da survey2 da ;) nie cantek gak tp kalo wane pink lg cntek kan??? :) nie die mini pelamin wane pink ....cntek kan??smooth jer wane die


untuk baju plak aku ingin nk pkai ala2 jubah arab2 tue xpon simple jer pkai baju kurung moden wane pink mude.... lawa x???? (komen sket)...

jubah Muslimah moden :)
yg nie pon lawa gak kan3???


Untuk hantaran majlis pertunangan nanti plak aku
dan cik syg plan 7 berbalas 9...7 dulung dari pihak cik syg dan 9 dulung dari pihak aku..
dan aku menjangkan tema untuk hantaran aku adalah warne merah jambu dan silver kelabu
cik syg bagi aku wane merah jambu dan aku bg cik s
yg wane silver kelabu
cntek x agak2 korang???
kat sini pon aku sertakan contoh gamba hantaran aku.......

hantaran dari pihak aku untuk cik syg :)


yang ni plak hantaran dai cik syg untuk aku

a
ku n cik syg aku plan nk bertunang pas die blek m'sia nnt tp xtau laaa bese laaa kate org " kte hanye mampu merancang tp Allah yang tentukan semuanyaa" insyallah kalo de jodoh kteorang akan bertunang jugak tp xtau laa bila tarikh keramatnyee korang tunggu je k bila tiba masanyee pasti aku jemput korang sume ke majlis aku nnt :)

ok laa
itu jer cerita aku untuk enrty kali nie...
hope korang sonok n ske dgr story dai aku...
aku harap korang doakan yang terbek untuk aku ea....jmpe lg dlm entry baru aku k...

wassalam


Salam sayang dari aku Ct nur saadah :))


4 comments:

  1. hye dear...
    i dh follow ur blog..
    i still new lg, hopefully u dpt follow my blog too... http://storyofyoungladies.blogspot.com/

    still bru lg.. hope dpt tunjuk ajar u.. thank

    ReplyDelete
  2. wah.., gud2... bila cik abang nk blk mesia ni...?

    ReplyDelete
  3. cntik..semog berkekalan aminn...

    ReplyDelete
  4. fariha : thanx sudi follow blog i yg xseberape nie..heheh

    eda : bln 12 yunk die blek

    eira : thanx dear :))

    ReplyDelete